نحوه درست انتخاب کردن رنگ کرم پودر مناسب پوست
نحوه درست انتخاب کردن رنگ کرم پودر مناسب پوست
اگر سری به فروشگاههای لوازم آرایشی زده باشید، علاوه بر تنوع گیج کننده محصولات، سرتان از قیمت نجومی آنها سوت خواهد کشید! دیدن این قیمتها دلیلی برای این است که در انتخاب کرم، بدون دانستن هیچ پیش زمینهای در مورد آنها، ریسک نکنید. کرم پودرها انواع مختلفی دارند از جمله کرم پودر مات یا براق، پوشانندگی زیاد یا کم و غیره. در این مقاله به کمک شما آمدهایم تا هر جزئیاتی در مورد انتخاب یک کرم پودر مناسب که لازم است بدانید را برایتان شرح دهیم.
انواع کرم پودر و نکات مهم در انتخاب کرم پودر مناسب
کرم پودرها بر اساس فاکتورهای مختلفی دسته بندی میشوند. اگر تصمیم به خرید کرم پودر گرفتهاید اما نمیدانید چه فاکتورهایی را باید در نظر بگیرید و چگونه آن را انتخاب کنید، بهتر است تنها چند نکته ساده را بدانید. ابتدا اینکه کرم پودرها بر اساس سن، نوع پوست، میزان پوشش، جلوه و خواصشان دسته بندی میشوند. در ادامه نکات لازم که برای خرید و انتخاب یک کرم پودر لازم است بدانید، ذکر شده است.
چگونه رنگ کرم پودر مناسب پوستمان را تشخیص دهیم؟
تمامی برندها در وبسایتهای خرید اینترنتی، لکه های تست رنگی برای انتخاب راحتتر شما قرار میدهند. برندهای معروف آرایشی نیز در فروشگاه های معتبر حضوری، تستر محصولات خود را قرار دادهاند. هنگامی که میخواهید رنگ متناسب با پوست خود را انتخاب کنید، بهترین نقطه برای تست و فهمیدن تناسب رنگ آن با صورتتان، تست رنگ محصول قسمت داخلی مچ دست است، زیرا دیگر نقاط بدن به علت برخورد با آفتاب رنگی تیرهتر دارند. در صورتی که پوست گردنتان از صورت تیرهتر است، کرم پودرتان را یک درجه تیرهتر از صورت انتخاب کنید.
رنگ کرم پودر مناسب برای پوست گندمی
اگر پوست گندمی دارید بهتر است ابتدا ته رنگ و تناژ رنگی پوست خود را طبق راهی که در ادامه گفته شده تشخیص دهید. پس از آن، طبق لکههای تست رنگ محصول مورد نظرتان نزدیکترین رنگ به پوست را بر روی مچ دست تست کنید.
کرم پودر مناسب پوست سبزه
افراد دارای پوست سبزه بیش از افرادی که پوست گندمی دارند باید به سرد یا گرم بودن پوستشان دقت کنند. انتخاب نادرست رنگ مناسب کرم پودر میتواند جلوه نامناسبی روی پوست برجای گذارد. این دسته از افراد باید به سراغ تیره ترین کرم پودرها در تست رنگی بروند.
شماره کرم پودر برای پوست روشن
کرم پودرهای مناسب پوست روشن معمولا اولین شمارهها در تست رنگی هستد. برای این دسته از افراد نیز پیشنهاد میشود به تناژ رنگی پوست دقت زیادی داشته باشند. برای انتخاب کرم پودر مناسب میتوانید انواع لکههای رنگی کرم پودر مات، براق یا مناسب سنین مختلف و با ویژگیهای دیگر را در مجموعه کرم پودرهای مای مشاهده کنید.
تناژ رنگی پوست چه تاثیری در رنگ کرم پودر دارد؟
برای اینکه کرم پودر جلوه مناسبی روی صورتتان داشته باشد، باید رنگ آن با تناژ رنگی پوستتان همخوانی داشته باشد. اگر رنگ پوست گرمی دارید بهتر است از کرم پودرهایی با تناژ و ته رنگ نخودی و زرد استفاده کنید. اگر پوستتان سرد است، کرم پودر مناسب برای شما، محصولاتی با طیف و ته رنگ صورتی است.
بهترین کرم پودر از نظر پوشانندگی چیست؟
هنگامی که تصمیم به خرید و انتخاب یک کرم پودر خوب میگیرید، بهتر است از پیش، میزان پوشانندگی که نیاز دارید را بدانید. اگر از آن دسته آدمها هستید که معمولا آرایش نمیکنید و سنگینی آرایش بر صورتتان آزاردهنده است، انتخاب کرم پودرهایی با پوشانندگی بالا نیز میتواند برایتان آزار دهنده باشد. این نوع کرم پودرها معمولا برای داشتن کاور زیاد سنگینتر از دیگر کرم پودرها هستند.
چه نوع کرم پودری برای پوست چرب ، نرمال یا خشک مناسب است؟
شاید مهترین نکته پیش از انتخاب رنگ کرم پودر، تشخیص نوع پوستتان باشد! باید بدانید که معمولا برای پوست های چرب و جوش دار ، کرم پودر مات استفاده میشود. این دسته از افراد برای جلوگیری از ایجاد جوش بر صورت، لازم است از کرمهای فاقد چربی استفاده کنند. برخلاف این افراد، برای پوست خشک نیز لازم است کرم پودری انتخاب شود که باعث پوسته پوسته شدن یا خشکی بیشتر پوست نشوند.
بهترین کرم پودر ایرانی با قیمت مناسب
برندهای ایرانی در سالهای اخیر، محصولات متنوع و با کیفیت بسیار بالایی برای افراد با تمام ویژگیهای پوستی ارائه دادهاند. شما باتوجه به نکاتی که در این مقاله ذکر شد، میتوانید کرم پودر مناسب پوست خود را انتخاب کنید. یکی از بهترین کرم پودرهای ایرانی با قیمت مناسب نسبت به ویژگیهای آن، محصولات برند مای است. کرم پودرهای مای محصولات متنوعی برای تمام افراد با نوع پوست مختلف تولید کرده است.
تاریخچه مای
برند مای برترین نام تجاری آرایشی و بهداشتی در ایران است که توسط شرکت آریان کیمیا تک
و در ایران و تحت لیسانس شرکت کال اند کو (Kahlwax.de) که قدمتی
دیرینه در کشور آلمان و شهر هامبورگ دارد، تولید و عرضه می گردد.
تاریخچه
شرکت آریان کیمیا تک در سال ۲۰۰۳ میلادی با سرمایه گذاری بخش خصوصی، تأسیس گردید. عمده فعالیت شرکت آریان کیمیا تک تولید، فروش و توزیع محصولات مراقبت از پوست و مو، محصولات آرایشی،عطر و همچنین دارو می باشد. محصولات مای با استفاده از مواد اولیه توصیه شده شرکت کال اند کو آلمان در مدرنترین کارخانه آرایشی و بهداشتی خاورمیانه (آریان کیمیا تک) در کشور عزیزمان ایران و با استاندارهای جهانی متولد شدهاند.
استانداردهای بین المللی مانند GMP و ISO 22716 تنها، نمونه هایی از کیفیت و کنترل کیفیت محصولات تولیدی شرکت آریان کیمیا تک و برند مای می باشند. حفظ سلامت و محافظت از پوست و مو مصرف کنندگان از ماموریت های اصلی برند مای است. برند مای سعی کرده که با افزایش تولید و ایجاد تنوع محصولات در راستای برآورده کردن نیازهای رو به تغییر جامعه در جهت ارتقای سلامت و زیبایی در جامعه ایران گام بردارد.
-
۱۳۹۷
کسب عنوان برند برتر در حوزه آرایشی و بهداشتی
کسب عنوان صادرکننده نمونه کشوری
کسب عنوان واحد صنعتی نمونه (تولید کننده برتر) -
۱۳۹۲
صادرات به کشورهای حوزه خاورمیانه و CIS
کسب عنوان پیشتاز بازار درحوزه آرایشی و بهداشتی ( قهرمان صنعت)
کسب تندیس های «برند برتر، کیفیت برتر» و تندیس «رضایت مشتری»
کسب رتبه برتر در کارآفرینی و اشتغال بیش از ۲۰۰۰ نفر از هموطنان عزیز -
۱۳۹۱
کسب عنوان واحد نمونه صنعتی از وزارت صنایع و معادن -
۱۳۹۰
دریافت گواهینامه ۹۰۰۱-۲۰۰۸ ISO از آکادمی DQS آلمان
آغاز به کار مرکز پزشک مشاور به منظور پاسخگویی به مشتریان -
۱۳۸۹
کسب رتبه اول فروش بیشترین محصولات آرایشی و بهداشتی در بازار ایران طی ۴ سال متمادی به گزارش موسسه بین المللی یورو مانیتور -
۱۳۸۸
تولید و عرضه عطر وادکلن به بازار ایران -
۱۳۸۷
تاسیس مرکز تحقیق و توسعه بخش درماتولوژی با برخورداری از مدرن ترین تجهیزات آزمایشگاهی -
۱۳۸۶
تولید و عرضه شامپو و محصولات مراقبت از مو به بازار ایران -
۱۳۸۳
تشکیل سازمان ویزیت علمی با بهره مندی از تیم حرفه ای متشکل از پزشکان و داروسازان جوان و آغاز حضور مستمر در کنگره ها و سمینارهای علمی پوست و مو -
۱۳۸۲
تولید و عرضه محصولات آرایشی علاوه بر محصولات مراقبت از پوست به بازار ایران -
۱۳۸۱
تاسیس شرکت، شروع به ساخت کارخانه، اخذ لیسانس کال اند کو برای تولید محصولات آرایشی و بهداشتی و ایجاد واحدهای تولیدی تحقیقاتی و کنترل کیفی