چگونه میل جنسی در طول سال ها تغییر می کند
میل جنسی چیست؟
این یک سوال ساده به نظر می رسد، اما دانشمندان هنوز نمی توانند دقیقاً درباره اینکه چه چیزی میل جنسی را تشکیل می دهد یا چگونه می توان آن را در مردان یا زنان اندازه گیری کرد، به توافق برسند. در حالی که هورمون ها نقش دارند، همیشه مشخص نیست که چقدر تفاوت ایجاد می کنند. اما عوامل دیگر – روانی، اجتماعی و فیزیکی – نیز برای ایجاد میل جنسی با هم کار می کنند.
مردان: 20 ساله شما
تستوسترون، هورمونی که مردان برای برانگیختگی جنسی به آن نیاز دارند، معمولاً در دهه 20 سالگی بالاست و میل جنسی شما نیز همینطور است. اما همچنین زمانی است که به دلیل بی تجربگی ممکن است در مورد رابطه جنسی مضطرب باشید. این ممکن است بخشی از این باشد که چرا 8٪ و احتمالاً بیشتر از مردان در دهه 20 زندگی خود اختلال نعوظ (ED) را گزارش می کنند. این وضعیت ممکن است به دلیل یک مشکل پزشکی یا سلامت روان رخ دهد یا حتی نشانه ای از این باشد که شما در معرض خطر بیماری قلبی هستید. در مورد علائم خود با پزشک خود صحبت کنید.
زنان: 20 ساله شما
احتمالاً از دوران نوجوانی تا اواخر دهه 20، نسبت به سالهای بعد، بارورتر خواهید بود. این ممکن است شما را در مورد اینکه آیا و چه زمانی رابطه جنسی دارید انتخاب کنید، اگرچه دقیقاً دلیل آن مشخص نیست. در واقع، دانشمندان فکر می کنند که میل زنان ممکن است افزایش یابد، درست زمانی که باروری در اواخر دهه 20 زندگی شما شروع به کاهش می کند.
مردان: 30 و اوایل دهه 40
بسیاری از مردان در این سالها به میل جنسی قوی ادامه میدهند، اگرچه تستوسترون در حدود ۳۵ سالگی به آرامی شروع به کاهش میکند. معمولاً حدود ۱٪ در سال کاهش مییابد، اما برای برخی از مردان میتواند سریعتر باشد. این می تواند بر میل جنسی شما تأثیر بگذارد. به علاوه، برای بسیاری از مردان، استرس ناشی از کار، خانواده و سایر تعهدات می تواند بر میزان علاقه شما به رابطه جنسی تأثیر بگذارد.
زنان: 30 و اوایل دهه 40
این زمان از زندگی ممکن است زمانی باشد که میل جنسی شما قوی ترین باشد. یک مطالعه نشان داد که زنان بین 27 تا 45 سال نسبت به زنان جوانتر یا مسن تر، تخیلات جنسی مکرر و شدیدتری داشتند. آنها همچنین رابطه جنسی بیشتری داشتند و احتمال اینکه زودتر آن را در یک رابطه داشته باشند، بیشتر بود.
زنان: بچه دار شدن
در هر سنی، بارداری و زایمان تاثیر زیادی بر زندگی جنسی شما دارد، اما برای هرکسی متفاوت است. بدن و هورمون های شما در طول بارداری تغییر می کند. این ممکن است به معنای افزایش میل جنسی در برخی مواقع، به ویژه در سه ماهه دوم، و کمبود میل در دیگران باشد. همچنین ممکن است در مورد بی خطر بودن رابطه جنسی در دوران بارداری نگران باشید. (معمولاً اینطور است، اما اگر مطمئن نیستید از پزشک خود بپرسید.) شیر دادن، بزرگ کردن بچه ها، و کارهای دیگر نیز می تواند بر زمان، انرژی و علاقه شما به رابطه جنسی تأثیر بگذارد.
مردان: دهه 50 و بعد از آن
اگر از سلامت جسمی و روانی خوبی برخوردار هستید، دلیلی وجود ندارد که با افزایش سن به لذت بردن از زندگی جنسی خود ادامه دهید. ED با افزایش سن شایع تر می شود. نعوظ شما ممکن است کمتر اتفاق بیفتد و ممکن است کمتر سفت باشد. اما این خود سن نیست که باعث این مشکل میشود، بلکه مشکلات سلامتی که با افزایش سن شایعتر میشوند، مانند بیماریهای قلبی، دیابت، کلسترول بالا، و چاقی و داروهایی که آنها را درمان میکنند، نیست. پزشک شما می تواند در مورد گزینه های شما برای درمان ED با شما صحبت کند.
زنان: دهه 50 و بعد از آن
در حدود 50 سالگی، “لانه خالی” یا نگرانی کمتر در مورد باردار شدن ممکن است برخی از زنان را بیشتر به رابطه جنسی علاقه مند کند. اما همانطور که به سمت یائسگی می روید، سطح استروژن کاهش می یابد، که ممکن است میل جنسی شما را کمی کاهش دهد و منجر به خشکی واژن شود. گرگرفتگی، اضطراب، افزایش وزن و مشکلات خواب نیز میتواند باعث کاهش خلق و خوی شما شود. از پزشک خود در مورد داروها، هورمون ها، روانکاری و سایر درمان ها بپرسید.
مردان: این فقط تستوسترون نیست
برای برانگیختگی به مقداری تستوسترون نیاز دارید، اما مشخص نیست چقدر است. ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. و اگرچه درست است که سطوح شما با افزایش سن کاهش مییابد، اما دانشمندان دقیقاً نمیدانند که این موضوع چگونه بر میل جنسی تأثیر میگذارد. برخی از مردان با تستوسترون “کم” میل جنسی طبیعی دارند، در حالی که برخی دیگر با سطح تستوسترون بالا مشکلات جنسی دارند. سایر مسائل پزشکی، آمادگی جسمانی و سلامت روان می توانند عوامل مهم تری باشند.
دکتر شما می تواند کمک کند
در مورد هر گونه مشکلی که در رابطه با میل جنسی شما وجود دارد با پزشک خود صحبت کنید، زیرا ممکن است نشانه یک بیماری باشد. اگر مشکل پاسخ فیزیکی شما باشد، پزشک ممکن است هورمونهایی را تجویز کند که میتوانند میل جنسی را افزایش دهند (استروژن برای زنان، تستوسترون برای مردان)، یا داروهایی که برانگیختگی جنسی را افزایش میدهند: سیلدنافیل (ویاگرا) و تادالافیل (سیالیس) برای مردان، و برملانوتید. (Vyleesi) andflibanserin (Addyi) برای زنان.
صحبت در مورد آن
از شریک زندگی خود در مورد نیازها و خواسته های او بپرسید و در مورد خواسته های خود نیز صحبت کنید. با تکامل بدن و تغییر مرحله زندگی از امتحان چیزهای جدید نترسید. این می تواند به شما و شریک زندگیتان درگیر و علاقه مند به رابطه جنسی کمک کند. در مورد رضایت جسمی و روحی خود صادق باشید. حتی ممکن است ایده خوبی باشد که زمان های خاصی را برای صمیمی بودن کنار بگذارید.
آیا می خواهید این مقاله را برای بعد ذخیره کنید؟ آن را در Pinterest پین کنید!
چگونه میل جنسی در طول سال ها تغییر می کند
💌💌💌💌💌💟💟
وااااااای اصلا نمیدونستم.
تشکر از شما برای این نوشته